Tilbehør

Vores udvalg af tilbehør til gravekasser er specielt konstrueret til dine behov

Vi tilbyder et bredt udvalg af tilbehør til gravekasser, herunder spindler, forlængerrør og fjederbeslag.

Vi stræber altid efter at levere en hurtig og effektiv service til vores kunder; vores lager af tilbehør betyder, at vi kan levere udstyret til dig hurtigt, så du kan få gang i dit projekt, så hurtig som omstændighederne tillader det.

Vores tilbehør til gravekasser er af høj kvalitet og er designet til at modstå selv de mest krævende arbejdsforhold. Vi forstår vigtigheden af at have pålideligt udstyr, der kan holde til de udfordringer, som entreprenørbranchen kan byde på. Derfor kan du altid stole på, at vores tilbehør er fremstillet med den højeste kvalitet og holdbarhed for øje.

Udover standard tilbehør fremstilles forskellige former for special konstruktioner, så som
transformationsprofiler til at overføre spindeltryk for derved at øge frihøjden under nederste spindel.
Ligeledes fremstilles stålprofilkonstruktioner til at overføre glideskinnernes tryk til de to nærmeste glideskinner for at øge frilængde mellem glideskinnernes tværafstivninger.

Kompetent rådgivning og konkurrencedygtige priser

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af tilbehør til gravekasser til fornuftige priser. Vi er altid parate til at hjælpe med at finde det rigtige udstyr til dine behov og krav, og vores personlige rådgivning og god kundekontakt sikrer, at du altid føler dig godt betjent.

Uanset om du har brug for en spindel MB60 til Mini-Box og ALU-Box eller teleskop firkantrør, er vi sikre på at kunne levere det rigtige udstyr.

Kontakt os for at høre mere om tilbehør til gravekasser

Kontakt os på telefon 8669 1600 eller skriv til os på vores email-adresse kontakt@munchogpedersen.dk for nærmere information om tilbehør til gravekasser, og hvordan vi kan hjælpe dig.